1
2
<
>
  • +
  • +

cursussen+
evenementen
laatste nieuws

woensdag29nov201713:19

Nieuws en actualiteiten

Hieronder staat al het nieuws en actualiteiten vermeld dat raakvlakken heeft met EHBO Lottum.

maandag
21
mei
2018
14:21u

Dringende oproep voor openstaande vacatures.

Ik doe een dringende oproep aan alle leden en evt personen van buiten de vereniging voor het opvullen van de volgende vacatures die per 24  april vrijkomen binnen ons bestuur.

Website beheerder : zorgt voor het plaatsen van de artikelen op onze website en onderhouden ervan. Heeft indien nodig ook contact over de website met de server.

Bestuurslid : pleegt overleg over het wel en wee van de EHBO vereniging. Neemt samen met de overige bestuursleden beslissingen. Onderhoud samen met de overige bestuursleden contact met de leden en overige verenigingen.

De bestuursfuncties Voorzitter/secretaris/ penningmeester/ evenementenleider  worden evtueel na intreden van nieuwe bestuusleden opnieuw ingedeeld

Als jezelf over deze goede bestuurlijke kwalitein beschikt, en je wilt graag je steentje bijdragen aan het goed funtctioneren binnen onze EHBO vereniging, meld je dan gerust bij de voorzitter.

Als iemand een persoon van buiten de vereniging weet die ook over deze goede eigenschappen beschikt om een van deze functies in te vullen, dan laat het heel graag weten zodat we evt binnekort deze persoon uit kunnen nodigen om bij een van de bestuursvergaderingen op zondagmorgen aanwezig te zijn.

woensdag
29
nov
2017
13:19u

Op zondag 26-11 heeft OJC Canix een Memorial Day gehouden voor alle overleden leden van de SOOS uit Lottum. De opbrengst van de collectebussen die in de kerk en in de SOOS stonden ging naar de kankerbestrijding, en naar onze EHBO vereniging.
Wij op onze beurt hebben het geld wat voor onze EHBO vereniging opgehaald is weer gedoneerd aan de kankerbestrijding zodat er in de toekomst nog meer goed onderzoek naar deze vervelende ziekte gedaan kan worden.

logo-ehbo-lottum-large

KvK Venlo 40164603      Rabobank 130101346 tnv EHBO vereniging Lottum      © MediaMeneren m/v